Odamız ve Samsun Özel Büyük Anadolu Hastaneleri Arasında Kurumsal Sağlık Sözleşmesi Protokolü Yapıldı.




01 Mart 2024, 00:00

                                 

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında odamız Üyelerini kapsayan kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı.

Niksartso ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında imzalanan ve Niksartso üyelerini kapsayan kurumsal sağlık protokolü öncesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nusret ÖZGÜN' ü ve Genel Sekreter Muttalip ALTUNAY' ı ziyaret eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan ÇİFTÇİ ve Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Sorumlusu Zuhal AKCA ARSLAN tarafından protokol ile ilgili Niksartso üyelerine sağlanacak imkânlar hakkında bilgiler verdiler.

Yapılan bilgilendirmede Üyelerimizin birinci derece yakınları olan anne, baba, eş, çocuklarının dâhil tahlil ve ayakta tedavi gibi hastane hizmetlerinden yüzde 30 indirimli, ameliyat ve günübirlik hizmetlerde yüzde 25 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan ÇİFTÇİ, "İmzalanan protokol ile Niksartso üyelerinin kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacak. Sağlık alanında sürekli kendisini yenileyen kurumumuz ve Niksartso ile protokol imzalamaktan mutluyuz" dedi.

Protokolle ilgili bilgi veren Başkan yardımcısı Nusret ÖZGÜN, Büyük Anadolu Hastanesi ile gerçekleştirilen Sağlık Hizmetleri Protokolü’nün her iki kurum için de hayırlı olmasını dileyerek, “Niksartso olarak üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet ve imkânlar sunabilme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini ve kalitesini artırma adına imzaladığımız protokolle üyelerimiz indirimlerden yararlanacak, sağlık alanında aldıkları hizmetin niteliği artacak. Protokol kapsamında; kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetini en uygun şartlarda sunacak olan Samsun Büyük Anadolu Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Randevu ve bilgi için; 0(531) 680 30 86 nolu telefondan destek alınabilmektedir.