Sosyal Güvenlik Kurumu Niksar Merkez Müdürü Ziyaret edildi.

08 Ağustos 2022, 00:00

08.09.2022 NİKSAR

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, geçtiğimiz aylarda Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevine atanan Bekir Kesici’ yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Sosyal Güvenlik Kurumu Niksar Merkez Müdürlüğü’ ne atanan Bekir Kesici’yi makamında ziyaret etti. 08 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halis Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Zorlu ile Genel Sekreter Muttalip Altunay hazır bulundu.

NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Müdür Kesici’ye yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinin ardından: Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçemiz hakkında bilgiler verdi.

Merkez Müdürü Bekir Kesici: NİKSARTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti