Tokat Köklüce Jandarma Tabur Komutanlığı Ziyaret edildi.

08 Eylül 2022, 17:04

08.09.2022 NİKSAR

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, geçtiğimiz aylarda Tokat Köklüce Jandarma Tabur Komutanlığına atanan J.Yarbay Bahtiyar Ekinci’ yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Tokat Köklüce Jandarma Tabur Komutanlığına atanan J.Yarbay Bahtiyar Ekinci’yi makamında ziyaret etti. 08 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halis Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Zorlu, Meclis Üyesi Selçuk Bayrakcı ile Genel Sekreter Muttalip Altunay hazır bulundu.

NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Yarbay Ekinci’ye yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinin ardından: Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçemiz hakkında bilgiler verdi.

J.Yarbay Bahtiyar Ekinci: NİKSARTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.