Niksar TSO Organ Seçimleri 8 Ekim’de




06 Eylül 2022, 00:00

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası (Niksar TSO) Başkanı Mahmut Bülent AYBAK, Niksar TSO Organ Seçimleri’nin 8 Ekim Cumartesi günü yapılacağını bildirdi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Niksar TSO Başkanı M. Bülent AYBAK, “Niksar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından Odamız organ seçimlerinin 8 Ekim Cumartesi günü, Niksar TSO Hizmet Binası’nda yapılması kararlaştırılmıştır” ifadesini kullandı.

60 yıllık mazisi bulunan Niksar Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim sürecinin odamıza yakışan bir olgunluk ve nezaket çerçevesinde yaşanacağına inandığını belirtti.

M. Bülent AYBAK'dan Üyelere Davet

Niksar TSO üyelerini sektörlerine sahip çıkmaya davet eden Başkan Mahmut Bülent AYBAK’in açıklaması şöyle;

“Öncelikle Niksar TSO Organ Seçimleri’nde oy kullanma yetkisine sahip üyelerimiz sandık başına giderek 8 Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri’ni seçmek için oy kullanacak. Ardından süreç Başkan, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Delegesi ve Disiplin Kurulu seçimleri ile tamamlanacak. Önümüzdeki dönem Niksar TSO’da yaklaşık 41 Meslek Komitesi Üyesi ve 16 Meclis Üyesi görev yapacak.

Başkan AYBAK komitelerimiz, meclisimiz her zaman bu kurumsal kültür ve sorumlulukla çalışmaktadır. Bu sürecin de odamıza yakışan bir olgunluk ve nezaket çerçevesinde yaşanacağına inanıyorum. Tüm üyelerimizi, sektörlerine ve mesleklerine sahip çıkmak için 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimlerimizde sandık başına davet ediyorum.”