30 Ağustos Zafer Bayramı

29 Ağustos 2018, 17:16

Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Bülent Aybak 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Aybak mesajında, “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği 26 Ağustos’ ta başlayıp, 30 Ağustos’ ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan büyük zaferin 96.yılını coşkuyla kutluyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz.

Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile en zor şartlar altında kazanılan büyük zafer bunun en güzel örneğidir.

Bizlerde emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkartmak için var gücümüzle birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını şükran ve rahmetle yad ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”