Başkan Aybak' ın Zeytin Dalı Harekatı Açıklaması

19 Ocak 2018, 14:20

19.01.2018 NİKSAR Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü unsurlarının işgali altındaki Afrin’e gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Başkan Aybak; "Tarihi boyunca, zulmün ve zalimin karşısında, haklının ve mazlumun yanında olan Türk milletinin asil evlatları, bugün de aynı sorumluluk bilinci ve kararlılıkla tarihte yerini alacak ve Zeytin Dalı Harekatı, evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM sözleşmesinde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır, dolayısıyla bu harekat, meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur. İnşallah en kısa zamanda hem ülkemiz hem de bölgede hayatları altüst olmuş masum insanlar için hayırlı sonuçlara ulaşılacak ve huzurumuzu bozan terör örgütlerinin beli kırılacaktır. Allah, Mehmetçiğimizin daima yar ve yardımcısı olsun. Türk milleti birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelecek güce sahiptir." ifadesini kullandı.