Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

07 Aralık 2017, 13:27

07.12.2017 NİKSAR Odamızın Kasım 2017 ayına ait Olağan meclis Toplantısı 07 Aralık 2017 tarihinde Odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Akademik Danışman Yard.Dç.Dr.Emre ASLAN katıldı. Meclis Toplantısının ardından İlçemiz ekonomisinin gelişmesi yönünde neler yapılabilir konulu toplantıya geçildi. Toplantıya Niksar Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, Niksar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Ufuk TURHAN, Odamız Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Toplantının açılış konuşması Oda Başkanımız Mahmut Bülent AYBAK tarafından yapıldı.

Daha sonra Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN tarafından Niksar Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanının konuşmasından sonra Niksar Kaymakamı Selami KAPANKAYA Niksar Kaymakamlığı tarafından Köylere Hizmet götürme birliği tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.