KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.




17 Kasım 2017, 09:26

16.11.2017 NİKSAR  Tokat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Odamız işbirliği ile  açılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 13 Kasım 2017 tarihinde başladı. 16 Kasım 2017 tarihinde 4 günlük yoğun bir programla sona erdi. Eğitim sonunda katılımcılar alacakları sertifika ile KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı çerçevesinde kurdukları işleri için 50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz kredi imkanına sahip olacak.

KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı ile girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması amaçlanmaktadır.

Tokat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Odamız işbirliği ile ücretsiz olarak sağlanan eğitim imkânından yararlanan 30 kursiyer sertifikalarını aldıktan sonra KOSGEB’e sunacakları iş planlarının onayından sonra bu destekten yararlanabilecek.

Niksartso Başkanı Mahmut Bülent Aybak: “Odamızın üyelerine verdiği hizmetlerin yanı sıra, geleceğin yatırımcılarına da hizmet ediyor. İnanıyoruz ki eğitime katılan tüm kursiyerlerimizin iş planları hayata geçecek ve Niksar’da yeni ve başarılı işletmeler çoğalacaktır. Uygulamalı girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Niksar’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.