Bize bıraktığı emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız.




09 Kasım 2017, 09:40

09.11.2017 NİKSAR

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün bize bıraktığı emanetleri daima koruyacak ve yaşatacaklarını belirterek "Büyük Önder' i bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz." dedi.

Aybak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız günün yıl dönümünde, O’nu saygıyla, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyor, Türk iş dünyası adına ülkemize olan inancımızı, hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Biz ve bizden sonraki nesiller bu hedeften hiçbir zaman kopmayacak ve Atatürk’ün aziz hatırasına layık olacak, bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılma ve Türkiye'yi daha ileri seviyelere ulaştırma çabalarımızı devam ettireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlem ile anıyor, başta Atatürk olmak üzere bu toprakları bizlere vatan yapan bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarının aziz ve yüksek hatırası önünde saygı ve minnet ile eğiliyoruz.”