Başkan Aybak' ın Gaziler Günü Mesajı




19 Eylül 2017, 15:14

19.09.2017-NİKSAR Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak Gaziler Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Aybak Mesajında;

Gazilik ve şehitlik onurunun çok şerefli bir mertebe olduğunu belirten Başkan Aybak; "Türk tarihine şöyle bir göz attığımızda gazilerimizin bu büyük nişanı canları pahasına üstlenmiş olduklarını görebiliriz, canlarını yok sayıp vatanı ve milleti için canını feda etmişlerdir. Canları ve malları ile bu vatanı korumuşlar bu şerefli onuru hak etmişlerdir. Aziz Milletimizi ve Vatanı korumak çok büyük bir görevdir. Vatanımızın ve Milletimizin bu zamana kadar gelmesi, ayakta kalması başta Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesinde olmuştur. Kurtuluş savaşında gösterilen seferberlik ve canı pahasına vatanın korunması büyük övgülere layıktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK' e Gazi unvanının verilmesinin yıl dönümü olan bu günü saygı ile dile getirmek ve şerefli Gazilerimizin gününü kutlamak bizler için bir onur timsalidir. Milletimizin bağımsızlığını ve devletimizin bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Değerli gazilerimizin gaziler gününü kutlar, saygılarımı sunarım.

 

Son Güncelleme: Pazartesi, 25 Eylül 2017 14:32