Başkan Aybak' ın 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

18 Eylül 2017, 10:58

Pazartesi, 18 Eylül 2017 10:58

18/09/2017 NİKSAR Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak 2017–2018 Eğitim Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı; “2017–2018 Eğitim Öğretim yılının tüm Öğretmen ve Öğrencilere hayırlı, başarılı olmasını diledi.

Yeni Eğitim Öğretim yılında; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılar elde etme heyecanını hep birlikte yaşayacağız. Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen nesiller, ülkelerin en büyük değerleridir. Bu nedenle eğitim öğretim sistemimizi çağın gereklilikleri doğrultusunda ele almak, yeniliklere uyum sağlayabilecek uzun vadeli planlamayı gerektiren bir anlayışla uygulamaya koymak zorundayız.

Ülke olarak da bu öncelikli konularımız arasında eğitim ilk sırada yer almalıdır. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; çocuklarımızı iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, eleştiren, sorgulayan, yeni fikirler üreten girişimci bireyler olarak yetiştirmek gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelere 2017–2018 yeni Eğitim Öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.