VERGİ REKORTMENLERİNE PLAKET




16 Haziran 2017, 14:21

Cuma, 16 Haziran 2017 14:21

15.06.2017 NİKSARTSO / Odamızın etkinlikleri kapsamında 15.06.2016 Perşembe günü Vergi plaket programı düzenlendi.

Odamız tarafından düzenlenen programa Tokat Valisi Cevdet Can, G.O.P. Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kasap, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Defterdar Musa Avcu, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Sargın, Zile Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Kıral, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Siyasi parti temsilcileri, İl ve İlçemiz Daire Müdürleri, İlçe Protokolü ve üyelerimiz katıldı.

İlçe Müftüsü Ali Canbolat’ın duasıyla başlayan iftar yemeğinin ardından gecenin açılış konuşmasını yapan Niksar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak programa katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, yerel kalkınmada öncülük yapmak vizyonu doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aybak sözlerini ; “Niksar-Erbaa arasına sebze hali yapılması için bir girişim başlatılmıştı, umarım bu proje hayata geçer toplulaştırmanın biran önce bitirilmesini, Niksar-Tokat yolunun hızlandırılmasını, Ünye-Akkuş-Niksar yolumun unutulmamasını diliyorum” şeklinde noktaladı.


Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise, Niksar Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan sayısının her geçen gün arttığını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise, ilçeye yatırım yapmak isteyen müteşebbislere her türlü desteği verdiklerini dile getirdi.


Niksar'ın ülkemiz ve Tokat için özel bir bölge olduğuna işaret eden CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise, “Niksar bu konumunu hak ettiği noktaya taşımak zorunda. Bunun temeli de bütün kurum ve kuruluşların bütünleşmesinden geçiyor” dedi.

 

Tarımı Tekrar Atağa Kaldıracağız


Niksar'ın zengin bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getiren Vali Can ise, “Allah bu coğrafyaya her şeyi vermiş. Yetişmeyen hiçbir ürün yok bu bölgede. Niksar'ın jeopolitik konumunu, tarihsel konumunu ve birikimini geleceğe taşıma noktasında en önemli konu tarım ve hayvancılık. Tarımı tekrar atağa kaldırmak istiyoruz bu yörede. Niksar Sarıyazı'da yıllardır yapılmayan sıcak su sondajını yaptık ve suyu bulduk. İkinci kuyunun da ihalesi yapıldı. Toplulaştırma işlemleri de devam ediyor. Türkiye'nin ve bölgenin en büyük fide üretici seraları kurulacak burada. Niksar ve Erbaa Ovaları seralarla dolacak. Tokat, Anadolu'nun bahçesi olacak.


Biz toprağımıza, ahırımıza, bahçemize, köyümüze, yaylamıza sahip çıktığımız zaman mutlaka hedeflerimize ulaşacağız. Köylüyü köyünde, çiftçiyi tarlasında, çobanı yaylasında, işçiyi fabrikasında mutlu kılacağız. Devletimiz bekası, vatandaşımızın refahı, demokratik yaşamın inşası buradan geçer. İnşallah bunu beraber başaracağız” dedi.


Yapılan konuşmaların ardından, kurumlar ve gelir vergisi rekortmenliğinde dereceye girenlere protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.


Yapılan konuşmaların ardında 2016 yılı kurumlar ve gelir vergisi rekortmenliğinde sıralamaya giren firmaların sahiplerine ödülleri verildi.

 

2016 Yılı Kurumlar vergisi rekortmenliğinde sıralamaya girerek ödüllerini  alan firmalar:

 

1- Olca Gıda ve Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Yetkilisi-Latif Yıldırım)

2- Özgür Mobilya Orm.Ür.İm.Nak.Paz.İnş.İhr.İth.San. ve Tic.Ltd.Şti. (Yetkilisi-Birol Selimbeyoğlu),

3- Yılmaz Kardeşler Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Yetkilisi- Atanur Yılmaz),

4Yılmaz Un ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti., (Yetkilisi-Halis Yılmaz),

5-Nik-Akm İnş.Taahhüt Gıda ve Tem.Ür. San. ve tic.Ltd. Şti. (Yetkilisi – Alper Dirim),

 

2016 Yılı Gelir vergisi rekortmenliğinde sıralamaya girerek ödül alan firmalar:

1- Ahmet Arif Şöhretoğlu

2Temam Teke – Aslan Tekstil

3Selahaddin Özbay – Özbay Ticaret

4- Burhan Özbay – Özbay Ticaret

5Bilal Zorlu-Engin Tarım Ticaret

Son Güncelleme: Pazartesi, 19 Haziran 2017 16:26