TOBB 73. Genel Kurul Toplantısında Merhum Mehmet Şöhretoğlu unutulmadı




29 Mayıs 2017, 10:22

Pazartesi, 29 Mayıs 2017 10:22

23/05/2017 ANKARA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 73. Genel Kurulunda, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mehmet Şöhretoğlu bir kez daha rahmetle anıldı. Genel Kurul öncesinde TOBB’ da gerçekleşen törende merhum Mehmet Şöhretoğlu’ nun Niksar Ticaret ve Sanayi Odasına ve TOBB camiasına vermiş olduğu katkılardan dolayı hazırlanan şükran hediyesi merhumun oğlu Salih Ahmed Şöhretoğlu’ na Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Meclis Başkanı Vedat Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Özgün, Nadir Çakmak, Hacı Murat Keleş, Meclis Üyeleri Mehmet Ali Ziya Ateş, Hüseyin Kolay, İbrahim Keskin, Nevzat Gündoğdu, Mutlu Akkaya ile Genel Sekreter Muttalip Altunay bu anlamlı günde merhumun oğlu Salih Ahmed Şöhretoğlu’ nun yanında bulundular.

Ayrıca törende TOBB delegesi olarak 10 ve 20 yılını dolduranlara, son seçimlerden bu yana ahirete intikal eden Oda ve Borsa Başkanlarının ailelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkanlık yapmış olan Ali Coşkun’a Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket takdim edildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törene Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, Milletvekilleri ve TOBB delegeleri katıldı.

 

Son Güncelleme: Çarşamba, 07 Haziran 2017 15:39