Başkan Mahmut Bülent Aybak'ın Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart 2017, 14:28

Cumartesi, 18 Mart 2017 14:28

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aybak mesajında: “ Çanakkale savaşı, Türk milletinin çok güçlü ordulara karşı birlik ve beraberlik duygusu içinde Vatan sevgisi ile kazandığı büyük bir zaferdir. Türk Milleti bu savaşta bir destan yazmış, tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden Milletçe mücadele ettiğimiz bu savaş, Çanakkale’ nin geçilemeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğimiz eşi benzeri bulunmayan büyük bir zaferdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’ nin 102. yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.”

Son Güncelleme: Pazartesi, 20 Mart 2017 14:39