28. Vergi Haftası




06 Mart 2017, 12:57

Pazartesi, 06 Mart 2017 12:57

06.03.2017/NİKSARTSO - Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için 27 Şubat 2017 tarihinde başlayan 28. Vergi haftası ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu etkinlikler çerçevesinde Niksar Vergi Dairesi Müdürü Yılmaz Kantar ve Vergi Dairesi Personelleri ile birlikte Odamızı ziyaret ettiler. 

Ziyarete gelenleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Özgün, Nadir Çakmak ve Genel Sekreter Muttalip Altunay karşıladılar. Niksar Vergi Dairesi Müdürü Yılmaz Kantar, Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Amacımız toplumun tüm kesimlerine vergiyi sevdirmek, sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmak ve vergi alışkanlığını kazandırmaktır” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Mahmut Bülent Aybak Vergi Haftası nedeni ile odamız ziyaretini gerçekleştirdikleri için Müdür Yılmaz’ a  teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. Başkan Aybak verginin ekonomik büyümeyi gerçekleştiren istihdamı ve sanayileşmeyi teşvik eden önemli bir mekanizma olduğunun altını çizdi. Aybak, şöyle devam etti; “Ülkemizin, milletimizin refahının artırılması, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması ve verginin tabana yayılması ile mümkün olacaktır. Toplumu oluşturan tüm bireyler, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte devletimizi kalkındırmak için çalışmalıyız Bu devlet hepimizin, devletimizi el birliği ile kalkındırmalıyız.”

 

Bu vesile ile Vergi Dairesi çalışanlarının 28.Vergi Haftasını içtenlikle kutluyor, İlçemizdeki vergi mükellefi vatandaşlarımıza bol kazançlar diliyorum.”