Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent odamızı ziyaret etti.

17 Ocak 2017, 14:07

Salı, 17 Ocak 2017 14:07

17/01/2017 NİKSARTSO/ Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, Bölge Müdür Yardımcısı ve Niksar Şube Müdürü ile birlikte Odamızı ziyaret ettiler. Bölge Müdürü Atakent’ i Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Bülent Aybak ve Genel Sekreter Muttalip Altunay karşıladılar.

Denizbank Bölge Müdürü Atakent, Denizbank olarak Batı Karadeniz’in bir bölümü, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz bölgesi Bölge Müdürlüğü olarak Samsun ilinde hizmet vermekteyiz. Bölgenin kalkınması için firmalarla nasıl bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Aybak, Denizbak Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. İlçemiz ekonomisi ve Niksar Esnafı ile Sanayicisinin Bankanın hizmetlerinden, finans kaynaklarından daha kolaylıkla yararlanmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Son Güncelleme: Salı, 17 Ocak 2017 14:11