Ticaret Sicil Harçları Niksar Ticaret ve Sanayi Odasında Tahsil Edilmeye başlandı.

02 Ocak 2017, 15:17

Pazartesi, 02 Ocak 2017 15:17

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Mahmut Bülent Aybak, daha önce vergi daireleri ve bankalar aracılığı ile tahsil edilen ticaret sicil harçlarının, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren Niksar Ticaret ve Sanayi odasından tahsil edilmeye başlandığını söyledi.

Üyelerimiz sicil müdürlüklerinde yaptıracak oldukları herhangi bir işlem için odalar bünyesinde bulunan ticaret sicil müdürlüklerine müracaat edip, işlemi başlattıktan sonra vergi dairesine gidip harç yatırıp, tekrar sicil müdürlüğüne gelip işlemi tamamlıyorlardı. Bu uygulama artık sona erdi. İş dünyası için en kıymetli kavram zamanken oda üyelerimiz  işlemlerin de zaman kazanmış oldular.

Bu yasal düzenlemelerde büyük emeği geçen Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: Salı, 03 Ocak 2017 15:21