Nimsan Kireç Fabrikası ziyaret edildi.




22 Aralık 2016, 15:41

Perşembe, 22 Aralık 2016 15:41

22.12.2016 NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Meclis Başkanı Vedat Ülker beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Göze, Nadir Çakmak ve Meclis Üyelerimiz Mehmet Ali Ziya Ateş, Hüseyin Kolay, Nevzat Gündoğdu, Mutlu Akkaya, Genel Sekreter Muttalip Altunay ile birlikte Nimsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Ahmed Şöhretoğlu’ nu işyerinde ziyaret ettiler.

Ziyarete katılanları Fabrika hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Salih Ahmed Şöhretoğlu ile Genel Müdür Zekai Tarhan karşıladılar.

Ziyaret esnasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak; “Nimsan Kireç A.Ş.’ nin İlçemizin ve bizlerin gurur duyduğu tesislerden olduğu, şirketin yönetimsel bir değişikliğe gidildiği, şirketi devir alan Şöhretoğlu ailesine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Şirkete Genel Müdür olarak atanan Zekai Tarhan’ıda tebrik etti. Niksar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.”

 

Nimsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Ahmet Şöhretoğlu’ da Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Son Güncelleme: Perşembe, 22 Aralık 2016 15:59