Köklüce Komando Tabur Komutanlığı Ziyaret edildi.




22 Aralık 2016, 15:39

Perşembe, 22 Aralık 2016 15:39

22.12.2016 NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Meclis Başkanı Vedat Ülker beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Göze, Nadir Çakmak ve Meclis Üyelerimiz Mehmet Ali Ziya Ateş, Hüseyin Kolay, Nevzat Gündoğdu, Mutlu Akkaya, Genel Sekreter Muttalip Altunay ile birlikte Köklüce Komando Tabur Komutanı Yarbay Haydar İrban’ ı ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak yaptığı konuşmada;  “ Doğu Anadolu Bölgesindeki geçici görevinizi bitirip birliğinize geri döndüğünüz için mutluluk duyduk. Sizlerin özverili çalışmalarınız, kahramanlığınız ve fedakârlığınız bu ülkenin birliğini bütünlüğünü koruyor. Yapmış olduğunuz Vatan hizmeti şerefli bir vazifedir. 17 Aralık tarihinde Kayseri’ de yaşanan Terör saldırısında 13 askerimizin yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduk. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz yaralılara Allah´tan acil şifalar dileriz. İnşallah ülkemizde böyle bir daha acılar yaşanmaz. Türk Milletinin huzur, güvenini, canını, canı pahasına koruyan, bu uğurda bir an bile düşünmeden canını feda eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin her zaman yanındayız” dedi.

Köklüce Komando Tabur Komutanı Yarbay Haydar İrban da Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Son Güncelleme: Perşembe, 22 Aralık 2016 16:02