Odamızdan İlçe Polis Karakoluna Taziye Ziyareti




21 Aralık 2016, 15:11

Çarşamba, 21 Aralık 2016 15:11

21.12.2016 NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Meclis Başkanı Vedat Ülker beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Göze, Nusret Özgün, Hacı Murat Keleş Nadir Çakmak ve Meclis Üyelerimiz Mehmet Ali Ziya Ateş, Kaya Yüce, İbrahim Keskin, Nevzat Gündoğdu, Mutlu Akkaya, Genel Sekreter Muttalip Altunay ile birlikte Niksar İlçe Polis Karakolu Baş Polisi Sabri Örün’e taziye ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak yaptığı konuşmada;  “10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında 36′sı emniyet mensubu 8′i sivil 44 vatandaşımızın yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduklarını, Acımız çok büyük, Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz yaralılara Allah´tan acil şifalar dileriz. İnşallah ülkemizde böyle bir daha acılar yaşanmaz. Türk Milletinin huzur, güvenini, canını, canı pahasına koruyan, bu uğurda bir an bile düşünmeden canını feda eden Türk Polis Teşkilatımızın her zaman yanındayız.” dedi.

İlçe Polis Karakolu Baş Polisi Sabri Örün de Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: Çarşamba, 21 Aralık 2016 15:18