İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziyaret edildi.

21 Aralık 2016, 14:23

Çarşamba, 21 Aralık 2016 14:23

21.12.2016 NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Meclis Başkanı Vedat Ülker beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Göze, Nusret Özgün, Hacı Murat Keleş Nadir Çakmak ve Meclis Üyelerimiz Mehmet Ali Ziya Ateş, Kaya Yüce, İbrahim Keskin,Nevzat Gündoğdu, Mutlu Akkaya, Genel Sekreter Muttalip Altunay ile birlikte Niksar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında konuşan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Namık Özdüzgün “Niksar Cevizi konusunda Orta Karadeniz Kalkınma ajansına proje hazırlayacaklarını, projede Niksar Ticaret ve Sanayi odasının da ortak olarak görmek istediklerini söyledi.”

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak ise yaptığı konuşmada; “ İlçemiz için yapılacak her türlü projede yardıma hazır olduklarını söyledi.”