Odamızdan İlçe Jandarma Komutanlığına Taziye Ziyareti

21 Aralık 2016, 14:12

Çarşamba, 21 Aralık 2016 14:12

21.12.2016 NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Meclis Başkanı Vedat Ülker beraberlerinde Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Göze, Nusret Özgün, Hacı Murat Keleş Nadir Çakmak ve Meclis Üyelerimiz Mehmet Ali Ziya Ateş, Hüseyin Kolay, Kaya Yüce, İbrahim Keskin, Nevzat Gündoğdu, Mutlu Akkaya, Genel Sekreter Muttalip Altunay ile birlikte Niksar İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Halil Keskin' e taziye ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak yaptığı konuşmada;  “17 Aralık’ta Kayseri' de meydana gelen terör saldırısında 13 Askerimizin yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduklarını, Acımız çok büyük, Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz yaralılara Allah´tan acil şifalar dileriz. İnşallah ülkemizde böyle bir daha acılar yaşanmaz. Bizler askerimizin her zaman yanındayız” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Halil Keskin de Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Son Güncelleme: Çarşamba, 21 Aralık 2016 15:01