TOKATTSO’ DA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILACAK

13 Ekim 2014, 13:47

TOKATTSO’ DA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILACAK Yazdır e-Posta
Pazartesi, 13 Ekim 2014 13:47

Ekonomi Bakanlığı tarafından “İhracata Yönelik Destek Programları”nın tanıtımı amacıyla 2011 yılından beri 81 ilde İhracatçı Birlikleri’nin işbirliği ile “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” düzenlenmektedir. Bu kapsamda, Ekonomi Bakanlığı’nın koordinatörlüğü ve Genel Sekreterliğimiz organizasyonu ile firmalarımızı ihracata yönlendirmek ve dünya pazarlarında rekabet gücü kazanmalarına destek vermek ve ilgili öğrenciler ile firma/kuruluşlarda çalışan elemanların bu konudaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, ayrıca nitelikli eleman yetiştirilmesine katkıda bulunmak maksadıyla, 15 Ekim 2014 tarihinde 09.30-12.30 saatleri arasında Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, yarım günlük “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

Katılımın ücretsiz olduğu ve Programlarının Ek’de gönderildiği sözkonusu Seminerlere katılmak isteyen firma temsilcilerinin, 09 Ekim 2014 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar http://egitim.oaib.org.tr üzerinden ya da seminerin düzenleneceği Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’na başvuru yapmaları gerekmektedir.

09.30 - 09.45 Kayıt

09.45 – 10.00 Açılış

10.00 - 11.15 İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları

- Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi