Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından İlçemize 12 derslikli İlkokul yapılacak.

29 Eylül 2022, 08:39

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Bülent Aybak, İlçemize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 12 derslikli yeni bir ilkokulun yapılacağını belirtti.

Başkan Aybak, Niksar Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri ve TOBB’un desteğiyle ilçeye yeni bir okul yapılacağını söyledi. TOBB' nin daha önce 81 ile 81 okul yapımı projesinin tamamlanmak üzere olmasının ardından şimdi de 154 ilçeye 154 okul yaptırılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile bir protokol imzalandı. Niksartso Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak'ın sürdürdüğü ısrarlı girişimler sonucunda TOBB' nin okul yaptıracağı 154 ilçe arasına Niksar’ da girdi. İlçemiz Ayvaz Mahallesinde 12 derslikli bir ilkokul yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte kararlaştırıldı. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, ilçemiz adına teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.