İş Bankası Niksar Şube Müdürü ziyaret edildi.

08 Eylül 2022, 17:24

08.09.2022 NİKSAR

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, geçtiğimiz ay İş Bankası Niksar Şube Müdürlüğü görevine atanan Nevzat Leylek’ i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, İş Bankası Niksar Şube Müdürlüğü’ ne atanan Nevzat Leylek’i makamında ziyaret etti. 08 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halis Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Zorlu, Meclis Üyesi Selçuk Bayrakcı ile Genel Sekreter Muttalip Altunay hazır bulundu.

NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Müdür Leylek’e yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinin ardından: İlçemiz ekonomisi ve ilçemiz Tüccar ve sanayicisinin Bankanın hizmetlerinden, finans kaynaklarından daha kolaylıkla yararlanmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Şube Müdürü Nevzat Leylek: NİKSARTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.