Cumhuriyet Başsavcısı Ziyaret edildi.




08 Eylül 2022, 16:47

Niksar 08/09/2022  

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, geçtiğimiz aylarda Niksar’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Dönmez’ i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Niksar’ a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Dönmez’ i makamında ziyaret etti. 08 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halis Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Zorlu ile Genel Sekreter Muttalip Altunay hazır bulundu.

NİKSARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak Başsavcı Dönmez’ e yeni görev yerinin ve yeni adli yılın hayırlı olması dileklerinin ardından: Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçemiz hakkında bilgiler verdi.

Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Dönmez: NİKSARTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Başsavcı Dönmez: “İşlerinizin iyi gitmesi ilçemizin asayişi açısından çok önemli, Sizlerin istihdam sağlaması toplumun refahına, huzuruna önemli katkılar sağlıyor. İlçemize yapılacak olan yarı açık ceza evinin Niksar ekonomisine katkıları olacaktır.” dedi.