Öğrencilerimize Eğitim Yardımları Ulaştırıldı.




14 Ekim 2021, 00:00

14/10/2021 NİKSAR

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere Spor Ayakkabı ve Kaban yardımında bulundu.   

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan Spor Ayakkabı ve Kabanlarla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; Odamız üyesi iş yerlerinden model, malzeme ve kalite bakımından değerlendirilerek 358 adet spor ayakkabı ve 421 adet kaban alınmıştır.

İlçe Merkezinde ve Köylerde bulunan 30 adet İlk/Orta Okul Müdürlükleri ile odamız tarafından yapılan yazışma sonucu ihtiyaç sahibi öğrenci sayıları tespit edilerek, Öğrencilere Kaban ve Spor Ayakkabı’ ların ulaştırılması için Oda Genel Sekreterimiz tarafından bizzat Okul Müdürlüklerine teslim edildi.

Buradan önemli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Tüm öğrencilerimiz spor ayakkabı ve kabanları iyi günlerde kullanmalarını diliyorum’ diyerek açıklamada bulundu.